Dala vatten och avfall
Ditt lokala bolag för avfallshantering och kommunalt vatten och avlopp.

Miljöalmanackan

Varje år dimper en väggalmanacka ner i brevlådorna hos hushåll och företag i Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Den innehåller vackra bilder från dessa kommuner samt kuriosa och information om vatten, avfall, miljö och energi. Almanackan blir som en vacker, dynamisk tavla på din vägg då den varje månad förändras när du byter blad.

Almanackan delas ut i början av december

I år delas Miljöalmanackan ut mellan 29 november-3 december. Den går som samhällsinformation så även du som märkt din brevlåda med "ingen reklam tack" får en almanacka.

Fritidshusägare och utomlandsboende kunder får Miljöalmanackan skickad till sin bostadsadress. Har du inte fått någon almanacka i december, trots att du är kund hos oss, hör av dig till vår kundservice, eller hämta en almanacka på något av utlämningsställena. (Kommunernas kulturhus, kommunreceptioner, turistbyråer, återvinningscentraler eller på vårt kontor i Leksand.)

Se massor av bilder här i ett bildspel

Bilderna i Miljöalmanackan är tagna i Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. De kommer från vår populära fototävling. I år (Miljöalmanacka 2016) var temat Två (2).

Vi visar upp vinnarbilderna och ett 70-tal bidrag i ett bildspel här.länk till annan webbplats

Ingen fototävling till Miljöalmanacka 2017

Vi har valt att lägga fototävlingen vilande tills vidare då det innebär alltför mycket administration för att genomföra den.

Miniatyrer från bildspelet.
Senast uppdaterad: 2016-06-14
Miljöalmanackans framsida.

Fotograf: Benny Stoors, Vikarbyn

Miljöalmanackan ges ut i 36.000 exemplar av Dala Vatten och Avfall AB i kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro.

Kundservice

telefon
020-200 210
Sorteringsguide
Tips för avfallskärlen.
Vanliga frågor
Vem kontaktar jag om det är fullt i behållarna eller nedskräpat vid återvinningsstationen?
Läs svaret här

Dala Vatten och Avfall AB
Postadress: Box 234, 793 25 Leksand  Besöksadress: Tallskogsvägen 1, 793 35 Leksand
E-post: info@dvaab.se Telefon: 020-200 210  Fax: 0247-441 01