Jobba hos oss

Fyra olika tjänster inom DVA.

Dala Vatten och Avfall AB har idag ca 77 st anställda och ger service till fyra kommuners invånare. Med ansvar för avfall, vatten och avlopp som är viktiga samhällsfunktioner har våra medarbetare alltid ett meningsfullt arbete att komma till. Vi förvaltar verksamheterna med stort kundfokus, och med hjärta för miljön och våra samhällen. 
Vill du bli en av oss?


När du skickar in din e-postadress godkänner du att vi sparar din adress för att göra utskick när nya lediga tjänster uppstår. För avanmälan från prenumerationen kontakta oss på info@dvaab.se.

Lediga tjänster

Just nu söker vi en drifttekniker. Är det du? Vänligen läs annonsen för vår drifttekniker härPDF.

Om du har några frågor kring vilka typer av tjänster som finns hos oss. Då är du välkommen att kontakta vår HR Chef Erika Ivarsson 0247-44108.

Sommarjobb

Sommartid är det full fart på våra återvinningscentraler och vi behöver täcka upp med ytterligare personal. Vi söker dig som har erfarenhet av service och kundbemötande. Minimiåldern är 18 år och körkort krävs.

Ansökningstiden för sommarjobb har gått ut.

Kontaktperson vid frågor: Driftledare Erik Bergström 0247-44 130.

Medflyttarservice

I samband med våra rekryteringar har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om det är så att ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi jobbar på Dala Vatten och Avfall AB

Vi har frågat fyra av våra medarbetare vad de jobbar med och vilket som är deras drivkraft.

Mini-intervjuer med några av våra medarbetare.PDF