Vi letar efter dig!

Exempelbild.

Långsiktigt hållbar samhällsutveckling är grunden i vårt arbete. Våra verk­sam­heter Vatten och avlopp samt Avfallshantering står inför strategiskt viktiga investeringar och branscherna möter ny lagstiftning som påverkar hur våra verksamheter ska bedrivas. Vi rekryterar kontinuerligt positiva och engagerade medarbetare. Nu behöver vi bli fler som tycker att miljön är viktig och som kan hjälpa oss att bli ännu bättre, effektivare och miljövänligare.


 

 

Arbetsuppgifter
Som VA-ingenjör hos oss på Dala Vatten och Avfall kommer du ingå i en arbetsgrupp på 10 personer. Tillsammans kommer ni att genomföra övergripande och detaljerade utredningar, planeringar och driva VA-projekt inom VA-ledningsnätet för våra fyra kommuner.

I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med VA-tekniska frågeställningar så som allmänna utredningar, projekt och åtgärder avseende spill-, dag- och vattenledningsnätet

Egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara självgående, van att kommunicera med olika typer av människor, drivande och tydlig. Du är van att arbeta strukturerat samt är noggrann och kvalitetsmedveten.


Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning (vatten- och miljöteknik, VA-teknik) eller förvärvat motsvarande erfarenhet på annat sätt. Vi ser att du som söker har några års praktisk erfarenhet från arbete som VA-ingenjör, du har även vana att bedriva utredningsarbete samt att driva projekt. Tidigare erfarenhet av byggledning är meriterande samt om du är utbildad projektledare. Du skriver och talar svenska obehindrat, har goda kunskaper i Office-paketet och innehar B-körkort.


Om tjänsten
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Leksand.


Vad kan Dala Vatten och Avfall erbjuda?
Vi är inne i en spännande fas där utveckling och expansion står i fokus. Hos oss är det nära till beslut och du får möjlighet att vara med och påverka tillsammans med ett glatt och trevligt gäng!

Om du önskar mer information om tjänsten, välkommen att kontakta
Anders Hellman, Affärsområdeschef VA 0247-44149 anders.hellman@dvaab.se

  

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Hansson & Partners. Skicka in CV och personligt brev till intresse@hnpar.com senast 18 december 2017.
Märk ansökan "VA-ingenjör".

 

Dala Vatten och Avfall AB är ett regionalt VA- och avfallsbolag i Dalarna som ägs av kommunerna Gagnef, Leksand, Rättvik och Vansbro. Vår uppgift är att ta hand om avfallet som uppstår i dessa kommuner samt förse invånarna med dricksvatten och avlopps­vattenrening. Huvudkontor med kundservice är beläget i Leksand.

Vi har valt våra marknadsföringskanaler i denna rekrytering och
undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag.