Publicerad

Akut vattenläcka i Dala-Järna, Vansbro kommun

En akut vattenläcka har uppstått i Dala-Järna, Vansbro kommun och håller på att repareras. För närvarande har vi endast vattenreservoaren att tillgå varvid vi uppmanar alla i Dala-Järna att vara återhållsamma med vatten förbrukningen tills vi återkommer med mer information.

Uppdatering 2022-01-12 kl. 14:45

Ytterligare fastigheter är berörda under reparationsarbetet. Boende i området runt Stationsvägen/Villavägen påverkas av den vattenavstängning som krävs för reparationen av ledningen.
En tankvagn kommer att stå vid Myrbacka skola, tag med egna kärl. Vi uppdaterar löpande.

Uppdatering 2022-01-12 kl. 12.00

Reparationsarbete pågår och gör så att vi behöver stänga av vattnet från kl. 13.00 idag onsdag 12/1 för boende runt Myrbacka skola.
En tankvagn kommer att stå vid Myrbacka skola, tag med egna kärl. Vi uppdaterar löpande.

Ibland kan reparationsarbeten göra så att vattnet tillfälligt blir missfärgat. Spola kallvatten tills vattnet är klart igen. Undvik att tvätta vittvätt tills vattnet är klart igen.

SMS skickas till berörda. Vet du någon som inte fått utskicket kan de enkelt anmäla sig till vår SMS-tjänst på dalavattenavfall.se/sms (Sidan öppnas i samma fönster), där går det också bra att avanmäla ditt mobilnummer om du inte vill ha fler sms från oss.