Publicerad

Planerat arbete Siljansnäs med omnejd v. 40 till 42 förlängs

Uppdaterad 2017-10-30 kl 09:15

På grund av att vi inte fått de svar som vi behöver för att gå vidare behövs ytterligare undersökningar. Därför så kommer vi spola och filma även under vecka 45.

Planerat arbete i Siljansnäs vecka 40 till 42

Vi kommer undersöka avloppsledningar i området mellan Hallevi, Siljansnäs skola till pizzerian i Siljansnäs. Detta görs för att inspektera ledningarnas skick med hjälp av filmning, därför kan bland annat missfärgat vatten uppstå. Vid missfärgningar spolar man kallvatten i alla kranar tills vattnet är klart igen. Vi planerar för att arbetet kommer pågå under perioden 20171002–20171022, veckorna 40-42. Vattenleveransen kan alltså påverkas i hela Siljansnäs med omnejd.

För ytterligare information läs här Pdf, 184.7 kB.

Test SMS som informationskanal vid driftstörning

Vi vill testa och utvärdera informationsspridning via SMS. Denna SMS-tjänstkommer vi nu testa vid det planerade arbetet i Siljansnäs. Detta innebär att ni under V.40 till V.42 kan komma att få ett eller flera SMS ifrån oss, med avsändaren DVAAB.

Vi planerar att skicka SMS till er boende på berörda fastigheter som har registrerade mobilabonnemang. Detta betyder att också du som är hyresgäst och inte bara fastighetsägare får SMS vid dessa tillfällen om du har ett mobilabonnemang registrerat på adressen.

För ytterligare information läs här