Vi erbjuder två praktikplatser via tekniksprånget

Vill du veta mer om hur ett Vatten- och Avfallsbolag fungerar och vilka ingenjörskompetenser vi behöver i vår verksamhet?

Tekniksprånget är ett praktikprogram för ungdomar som är under 21 år och är behöriga att söka en ingenjörsutbildning. Under fyra månaders betald heltidstjänst får de prova på livet som ingenjör hos en spännande arbetsgivare med en handledare.

Hos oss har du möjlighet att lära dig ”hands on” vilka arbetsuppgifter som ingår i vårt ansvar och hur vi arbetar. Vi vill ha hjälp med att sammanställa och dokumentera processer och rutiner för hela verksamheten. Vår bransch genomgår en stor förändring och professionalisering och ditt arbete hos oss kommer att vara en viktig grund för att vi ska ta oss vidare.

Du kommer att få arbeta med olika delar av organisationen med ett tydligt uppdrag att samordna processer och rutiner som redan finns dokumenterade så att vi både får samma utseende och struktur och en gemensam informationskälla. För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du inte är rädd för att fråga eller ta egna initiativ. Du är nyfiken på vår bransch och tycker att det är kul att förstå hur man utför olika arbetsuppgifter i detalj. Du gillar att strukturera upp och dokumentera. Med den här praktiken kommer du främst att arbeta med våra kollegor på kontoret i Leksand men det kan också bli vissa besök ute på fält.

Mer information och ansökningssida finner ni här på tekniksprångets webbplats > Länk till annan webbplats.

Sista ansökningsdag är 16 november.

Bild på medarbetare som kopplar ledningar i en grop