Publicerad

Vattenläcka i Dala-Floda, Gagnefs kommun

En vattenläcka har upptäckts i Dala-Floda, Gagnefs kommun. Under reparationsarbetet behöver vi stänga av vattnet mellan kl. 11:00-16:00 för 9 fastigheter.

Uppdatering 20190329 kl.14:30
Reparationsarbetet och dess vattenavstängning kommer pågå längre än planerat då grävarbetet visade sig vara mer komplicerat än förväntat. Ny preliminär tid för att samtliga fastigheter ska få tillbaka vattenleveransen är kl. 18:00.

Uppdatering 20190401 kl.10:00
Reparationsarbetet och dess vattenavstängning kommer pågå längre än planerat då grävarbetet visade sig vara mer komplicerat än förväntat och en ny grävmaskin behövde transporteras till arbetsplatsen. En tankvagn har ställts ut till de berörda och samtliga har meddelats personligen. Ta med egna kärl!

Uppdatering 20190401 kl.15:00
Läckan är nu reparerad och samtliga har fått tillbaka sitt vatten. Återställning av grävarbetet kvarstår men det påverkar inte vattenleveransen.

Nu när vattnet kommer tillbaka i kranen kan det vara missfärgat och vi rekommenderar att ni spolar i några minuter tills vattnet åter blivit klart. Undvik att tvätta vittvätt tills vattnet är klart igen.

Sms har skickats till berörda, har du inte fått sms-utskicket kan du enkelt anmäla dig till vår sms-tjänst här >